Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Το Dance Music Empire έρχεται να βάλει ''φωτιά'' στο Καρναβάλι!


Το Dance Music Empire μένει πιστό στα ακούσματά του και μας ετοιμάζει το τριήμερο του Καρναβαλιού, ένα party που δεν έχει προηγούμενο!
Τα πιο δυνατά ονόματα της dance μουσικής σκηνής κάνουν παρέλαση στην Πάτρα και βάζουν ''φωτιά'' στα decks πριν από την καύση του Καρνάβαλου. Από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή, non stop (άντε την ημέρα μπορείτε να ξεκουραστείτε) και να δείτε που την Καθαρά Δευτέρα, εκεί θα... ξημερώσουμε.
Θα διασκεδάσουμε στον πιο ''ψαγμένο'' χώρο για τέτοιου είδους μουσικές συναντήσεις και θα απολαύσουμε μουσικά DJ sets που σε άλλη περίπτωση, θα έπρεπε να αλλάξουμε πόλη!
Η αρχή γίνεται την Παρασκευή 24, με τον Akylla, ο οποίος θα μας ταξιδέψει με deep driving tribal beats και soulful φωνητικά, στον αυθεντικό χώρο της underground club κουλτούρας. Τη σκυτάλη παραλαμβάνει ο Miklele με... ολόκληρο το επιτελείο του, για να απογειώσουν τη διασκέδασή μας, το Σάββατο στις 25, την ώρα που όλη η Πάτρα θα κινείται σε ξέφρενους καρναβαλικούς ρυθμούς, με σκοπό να μας μυήσουν στα πιο dance μουσικά μονοπάτια, ώστε την Κυριακή 26, στην κορύφωση του καρναβαλιού, ο Fitsch και ο Nikos, να μας βρουν έτοιμους και να μας διασκεδάσουν μέχρι να... πετάξουμε χαρταετό!
Είστε έτοιμοι; Απογειωθείτε!

(Πηγη:patrasevents.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου