Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Πάτρα: Μπαράζ διαρρήξεων σε καταστήματα και σπίτια από "σπείρες" νεαρών«Θερίζουν» οι κλοπές και οι διαρρήξεις το τελευταίο διάστημα στην Πάτρα. 
Οι κλοπές είναι απανωτές και σε αρκετές περιπτώσεις μιλάμε για μπαράζ διαρρήξεων την ίδια ώρα, στην ίδια γειτονιά. Για παράδειγμα: Στην οδό Κολοκοτρώνη τα ξημερώματα της Παρασκευής άγνωστοι προχώρησαν σε διαρρήξεις σε δύο καταστήματα της περιοχής.
Παρόμοιο σκηνικό συνέβη στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου όπου άγνωστοι, μία μέρα μετά, τα ξημερώματα του Σαββάτουπροχώρησαν σε διαρρήξεις δύο καταστημάτων, ενώ στα Ψηλαλώνια την ίδια νύχτα μπήκαν σε μονοκατοικία.
Λίγες ώρες αργότερα την νύχτα του Σαββάτου, άγνωστοι προσπάθησαν να διαρρήξουν ένα ακόμα κατάστημα αυτή τη φορά στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. 
Η παραβατικότητα τους τελευταίους μήνες έχει φτάσει στο «κόκκινο» και σύμφωνα με κύκλους που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην πόλη υπάρχουν διάφορες «σπείρες» νεαρών που δρουν ανεξέλεγκτα, μπουκάροντας με την πρώτη ευκαιρία σε καταστήματα και σπίτια ή ψάχνοντας την ευκαιρία για να κλέψουν.

(Πηγη:patrasevents.gr)