Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Έπιασαν τους ληστές ηλικιωμένης στην Κόρινθο



Οι δύο κακοποιοί δεν δίστασαν να ξυλοκοπήσουν μέρα- μεσημέρι το θύμα του μέσα στο σπίτι του.
Μέσα σε λίγες ώρες έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών του τμήματος Ξυλοκάστρου οι δύο Έλληνες κακοποιοί που δεν δίστασαν να ξυλοκοπήσουν μέρα- μεσημέρι μια ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο σπίτι της σε χωριό της περιοχής για να αρπάξουν τα λιγοστά χρήματα και τα κοσμήματά της. 
Οι δράστες ηλικίας 38 και 53 χρόνων είχαν εισβάλει ξαφνικά το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι που βρίσκεται σε κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης και είχαν γρονθοκοπήσει την άτυχη γριούλα για να την ακινητοποιήσουν. Αφού άρπαξαν ό,τι πολύτιμο βρήκαν, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν. Όμως, η σαφής περιγραφή τους που έδωσε το θύμα, οδήγησε τους αστυνομικούς στα ίχνη τους.
Οι δράστες εντοπίστηκαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην Κόρινθο, συνελήφθησαν και μέρος των χρημάτων που είχαν αρπάξει βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στην ηλικιωμένη. Δεν αποκάλυψαν, όμως, αν και πού είχαν πουλήσει τα κοσμήματα. Οι κακοποιοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου κατηγορούμενοι για ληστεία και απλή σωματική βλάβη, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες επιθέσεις.
(Πηγη:patranews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου