Τρίτη 4 Απριλίου 2017

46χρονη έκανε μήνυση στον άντρα της για ξυλοδαρμό!



Η ιατροδικαστική έκθεση συγκλονίζει! Δράστης ένας άνδρας 50 ετών και μάλιστα με ονοματεπώνυμο «ξακουστό» τα τελευταία χρόνια σε όλη την Ελλάδα (αν και με σπάνιο βαπτιστικό). Θύμα η ίδια του η γυναίκα! Ούτε την ονομαστική της εορτή δεν σεβάστηκε και την ξυλοκόπησε!
Η γυναίκα γιόρταζε εκείνη την ημέρα και είχε καλέσει φίλους στο σπίτι. Μεταξύ του συζύγου της και ενός φιλικού ζευγαριού υπήρξε διαπληκτισμός κατά τη διάρκεια της συζήτησης (έστω και αν το ανδρόγυνο είχαν μεταβεί στο σπίτι για να ευχηθούν στην σύζυγο) και γύρω στις 8 αποχώρησε. Η σύζυγος δούλευε εκείνο το βράδυ και παρακάλεσε το ζευγάρι να την μεταφέρει με το όχημά του στον χώρο της δουλειάς της. Την περίμεναν για να ντυθεί και τότε ο σύζυγός της βρήκε την ευκαιρία (ενώ ήταν οι δυό τους) για να την «τιμωρήσει» αφού προφανώς είχε εκνευριστεί από το γεγονός πως ενώ είχε τσακωθεί μαζί τους…. εκείνη δέχθηκε να την μεταφέρουν με το αυτοκίνητο. Άρχισε να την βρίζει με τις εξής φράσεις (όπως η ίδια περιέγραψε στη μήνυσή της): Είσαι κ@ριόλ@, πουτ@ν@, θα σε σκοτώσω θα σε αφήσω ανάπηρη». Συνέχισε σπρώχνοντάς την στις γωνίες του σπιτιού, την χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο και της προκάλεσε σωματικές βλάβες. Συνέχιζε δε να την απειλεί και να την βρίζει. Τελικά αποχώρησε, ενώ η γυναίκα κατήγγειλε πως και στο παρελθόν είχε προβεί σε ανάλογες ενέργειες.
Η γυναίκα επισκέφθηκε ιατροδικαστή ο οποίος διέγνωσε «ανοιχτό τραύμα στη μύτη της γυναίκας», «μετατραυματική κεφαλαλγία ως και αίσθηση ζάλης», και τόνισε πως η ηλικία των κακώσεων είναι συμβατή με τον αναφερόμενο χρόνο συμβάντος, αφού η εξέταση έγινε 4 ημέρες μετά το επεισόδιο. Και αυτό γιατί η γυναίκα από την επόμενη του συμβάντος και για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 48 ωρών νοσηλευόταν στην ΩΡΛ Κλινική του Νοσοκομείου Ρίου. Μάλιστα έλαβε εξιτήριο με οδηγίες για περαιτέρω φροντίδα των τραυμάτων της στο σπίτι. Αξίζει να αναφερθεί πως ο γιατρός της χορήγησε πενθήμερη άδεια από την εργασία της. Δεν γνωρίζουμε τι έχει συμβεί περαιτέρω με το ζευγάρι και ποια είναι η σχέση τους. Άλλωστε σε πολλές περιπτώσεις ο «νταής» άνδρας αρχίζει τα «συγγνώμη» και πείθει την γυναίκα του να αποσύρει τη μήνυση. Μέχρι φυσικά… να επαναλάβει το νταηλίκι του (εκεί που τον παίρνει). Ιδιαίτερα όταν υπάρχουν στην μέση παιδιά, το θύμα – γυναίκα, υποχωρεί ευκολότερα!

(Πηγη:patranews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου