Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Που πήγε η άνοιξη ρε παιδιά; Σκοτείνιασε ο ουρανός στην Πάτρα!



Μπήκε η άνοιξη; Αμ δε… 
Η λιακάδα και η καλοκαιρία με την ανεβασμένη θερμοκρασία που έκανε τις προηγούμενες ημέρες, από το πρωί της Δευτέρας έδωσαν την θέση τους στην συννεφιά και στην αραιή βροχή.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας και μετά ξεκίνησαν οι αστραπές, τα μπουμπουνητά και οι κεραυνοί που σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους, διαμόρφωσαν ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό από το ανοιξιάτικο που έκανε στον ερχομό του Απρίλη.
Ο Απρίλης έτσι από «ξανθός», μετατράπηκε σε γκρίζος και σκοτεινός, με τον καιρό να συνεχίζει τις μεταβολές του, δείχνοντας ότι θα αργήσει να είναι σταθερά καλός. Η βροχή που πέφτει σε συνδυασμό με τους δυνατούς ανέμους έχουν δημιουργήσει ένα gothic κλίμα στην ατμόσφαιρα της Πάτρας που έχει συνδυαστεί με χαμηλές θερμοκρασίες και κρύο.
Στους δρόμους, πάντως, η βροχή δεν έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ τα δρομολόγια των πλοίων στο πορθμείο Ρίου – Αντιρρόυ συνεχίζονται μέχρι ώρας κανονικά, παρά τους δυνατούς ανέμους.
Ο καιρός θα παραμείνει βροχερός και τις επόμενες δύο μέρες, ενώ θα φτιάξει και θα αρχίσει να βελτιώνεται από την Τετάρτη και μετά. Ωστόσο, η άνοιξη θα επανέλθει από την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις προβλέψεις για τον καιρό.

(Πηγη:patrasevents.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου