Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Πάτρα: Πλήθος κόσμου στην πολιτική εκδήλωση του Ανδρέα Κατσανιώτη!



Μηνύματα ακόμα μεγαλύτερης συσπείρωσης και «ολικής αντεπίθεσης» για να επιτευχθεί και στην Ελλάδα η «επανάσταση του αυτονόητου» έστειλε σε εκατοντάδες στελέχη και μέλη της Ν.Δ. ο βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης κατά τη διάρκεια ανοικτής πολιτικής εκδήλωσης που διοργάνωσε το βράδυ της Παρασκευής 7 Απριλίου, στο ξενοδοχείο «Αστήρ» της Πάτρας.
Έχοντας στο πλευρό του άλλους έξι συναδέλφους του, βουλευτές, ως μία ακλόνητη ένδειξη της ενότητας και αλληλεγγύης, αλλά και αποφασιστικότητας που υπάρχει στη ΝΔ για την μεγάλη πολιτική αλλαγή, ο κ. Κατσανιώτης πραγματοποίησε μία ομιλία στηριγμένη σε δύο βασικούς άξονες.
Στον πρώτο άξονα, ο κ. Κατσανιώτης εστίασε στην ήδη εδραιωμένη κοινωνική πλειοψηφία που αποδέχεται σήμερα την απόλυτη νίκη των αρχών και των ιδεών της Νέας Δημοκρατίας και το ισχυρό μήνυμα προς τους πολίτες που γέμισαν την αίθουσα του ξενοδοχείου: «διαφυλάξτε ως κόρη οφθαλμού την ελληνικότητα και τις αρχές σας», προσθέτοντας πως «η ΝΔ ανέκαθεν διακήρυσσε τον ευρωπαϊσμό της, αλλά γνωρίζει πως ο ευρωπαϊσμός, ούτε προσθέτει ούτε αφαιρεί τίποτα από την ελληνικότητα, η οποία σήμερα πλήττεται σε όλα τα επίπεδα».
Στον δεύτερο άξονα, ο Αχαιός πολιτικός υπογράμμισε την ανάγκη πλήρους αλλαγής σε 4+1 τομείς του κράτους. Πιο συγκεκριμένα, ανέλυσε τις μεγάλες και δομικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην Παιδεία, τη Δημόσια Ασφάλεια, τη Δικαιοσύνη και την Κοινωνική Πρόνοια, καταλήγοντας στην θεσμική και ποιοτική ενίσχυση της ελληνικής περιφέρειας. «Η μοίρα του κόσμου της υπαίθρου δεν μπορεί να εξαρτάται άλλο από ένα υπερκορεσμένο, αδιάφορο και εν πολλοίς αδαές κέντρο εξουσιών, γιατί η ανάπτυξη θα έρθει από την ελληνική περιφέρεια, όπου υπάρχουν άνθρωποι που διψούν για προκοπή αλλά και χώροι για την δημιουργία νέων παραγωγικών μονάδων» τόνισε σχετικά.
Ο κ. Κατσανιώτης μίλησε για τις πολύ επίκαιρες στις μέρες μας παρακαταθήκες που έδωσε στην παράταξη ο αείμνηστος εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, ενώ σχολιάζοντας τα εγκαίνια των αυτοκινητόδρομων από τη σημερινή κυβέρνηση, είπε: «Εγώ θέλω να σας θυμίσω πως αυτοί οι αυτοκινητόδρομοι σχεδιάστηκαν και ξεκίνησαν ως έργα από την κυβέρνηση που είχε πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή και υπουργό Υποδομών τον Γιώργο Σουφλιά. Και επανεκκίνησαν, μετά την κρίση από την κυβέρνηση που είχε πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά και υπουργό τον Κωστή Χατζηδάκη. Να είστε βέβαιοι πως η επόμενη κυβέρνηση, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα είναι αυτή που θα σχεδιάσει και θα ξεκινήσει και τα έργα της επόμενης εποχής! Γιατί η σημερινή κυβέρνηση, δεν μπορεί ούτε να σχεδιάσει, ούτε να ξεκινήσει κανένα μεγάλο έργο. Μπορεί μόνο να καπηλεύεται τα έργα που εμείς κάνουμε για την Ελλάδα…».
Τέλος, σε ό,τι αφορά την προσωπική του πολιτική δράση κατά τα δύο χρόνια που είναι βουλευτής, ο κ. Κατσανιώτης επεσήμανε ότι ζήτησε και έλαβε την εμπιστοσύνη των Αχαιών σε μία εποχή που ήταν δύσκολη για την παράταξη, όντας βέβαιος όμως πως οι πολιτικές ιδέες του φιλελευθερισμού στο τέλος θα επικρατήσουν. «Επί δύο χρόνια έχω αναλάβει την μεγάλη ευθύνη να αγωνίζομαι για τον τόπο μας. Και επί δύο χρόνια αυτό κάνω, προσπαθώντας να γίνομαι συνέχεια καλύτερος, όλο και πιο χρήσιμος και αποτελεσματικός. Η δράση μου μέσα στη Βουλή, κάθε μέρα έχει στο επίκεντρο την Αχαΐα. Την εντολή που μου δώσατε τη τιμώ. Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Θα είμαι εδώ και θα αγωνίζομαι με πάθος και πείσμα έως ότου ο δικός μας κόσμος επικρατήσει και τα όνειρα των παιδιών της Αχαΐας πάρουν σάρκα και οστά» τόνισε.
ΕΞΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ
Όπως αναφέρθηκε, έξι βουλευτές της Ν.Δ. έδωσαν το παρών στην εκδήλωση του κ. Κατσανιώτη. Επρόκειτο για τους: Κώστα Βλάση (Βουλευτή Αρκαδίας), Βασίλειο Γιόγιακα (Βουλευτή Θεσπρωτίας), Χρήστο Μπουκώρο (Βουλευτή Μαγνησίας), Χρίστο Δήμα (Βουλευτή Κορινθίας), Στέργιο Γιαννάκη (Βουλευτή Πρεβέζης) και Γιώργο Στύλιο (Βουλευτής Άρτης).
Ο κ. Κατσανιώτης τόνισε πως όλοι τους, αλλά και άλλοι που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν, είναι στην πλειονότητά τους νέοι βουλευτές και νέοι άνθρωποι, που μοιράζονται κοινές αγωνίες και ανησυχίες, ενώ διαθέτουν και κοινή οπτική για την άσκηση της πολιτικής, που επιβάλλεται να διέπεται από αρχές και ήθος.
Από την πλευρά τους, οι βουλευτές στις σύντομες παρεμβάσεις τους, απηύθυναν επίσης ένα προσκλητήριο αγώνα και νίκης της Νέας Δημοκρατίας, υπογράμμισαν την ανάγκη να φύγει το συντομότερο δυνατό η σημερινή κυβέρνηση που όπως τόνισαν μοιράζει μόνο φτώχεια στον τόπο, ενώ για τον Ανδρέα Κατσανιώτη είπαν ότι είναι από τους πολιτικούς που έχει ανάγκη ο τόπος και η Βουλή, για τον οποίο πρέπει να είναι περήφανοι οι Αχαιοί.
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Γ. ΠΥΡΠΙΡΗ
Σημειώνεται ότι στην πρώτη σειρά των καθισμάτων της εκδήλωσης, μία άδεια καρέκλα με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο πάνω της, ήταν αφιερωμένη στον εκλιπόντα Τομεάρχη Υγείας της ΝΟΔΕ Αχαΐας, Γιώργο Πυρπιρή, στη μνήμη του οποίου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. «Ένας φίλος και συναγωνιστής δεν είναι μαζί μας, σήμερα. Και μας λείπει. Είμαι σίγουρος όμως ότι ο Γιώργος Πυρπιρής, από εκεί ψηλά μας βλέπει και ακόμα χαμογελάει…» είπε συγκινημένος ο κ. Κατσανιώτης.

(Πηγη:patrasevents.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου