Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει σήμερα τη Dream Team του Ελληνικού ποδοσφαίρου



Η Πάτρα φορά τα καλά της και είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τη Dream Team του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι επίλεκτοι φίλοι του Κώστα Κατσουράνη, (οι περισσότεροι μέλη της Εθνικής ομάδας του 2004, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης), έρχονται στην Αγυιά, για να αναμετρηθούν σε ένα φιλικό - γιορτή, με την Παναχαϊκή.
Πρόκεται για μια ιστορική στιγμή για τον Πατραϊκό αθλητισμό, στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη του Πάσχα, 19 Απριλίου στις 7 το απόγευμα.
Οι Πατρινοί φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά 22 ποδοσφαιριστές που έχουν τιμήσει τα Ελληνικά εθνικά χρώματα, αποτελώντας τη ζωντανή σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η σύνθεση της ομάδας που θα κατέβει στο γήπεδο είναι:
Νικοπολίδης, Χαλκιάς, Κατεργιαννάκης, Φύσσας, Σεϊταρίδης, Καψής, Κυργιάκος, Δέλλας, Γκούμας, Γεωργάτος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Καφές, Τσιάρτας, Νικολαΐδης, Παπαδόπουλος, Βρύζας, Λάκης, Γεωργιάδης, Λυμπερόπουλος.
Η τιμή των εισιτηρίων του αγώνα έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ και ήδη από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας τους έχουν γίνει κυριολεκτικά ανάρπαστα! Από την τιμή αυτή εξαιρούνται μόνο τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών, η είσοδος των οποίων θα είναι δωρεάν.
Τα εισιτήρια διαρκείας, δεν ισχύουν λόγω του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του αγώνα.
Εισιτήρια του αγώνα προπωλούνται από τα εξής σημεία:
Πρατήρια υγρών καυσίμων Κολοκυθάς:
1) Κανελλοπούλου 17, Έξω Αγυιά
2) TRUCK STOP, Λεωφόρος Γλαύκου 100
3) Πατρών – Πύργου 1, Παραλία Πατρών
4) Πατρών – Αθηνών 40
Από τα καταστήματα κρεάτων CARNA
1) Ν.Ε.Ο. Πατρών- Αθηνών 204
2) Ελευθερίου Βενιζέλου 227
3) Θερμοπυλών 53 & Αμερικής
Από το κατάστημα Ελαστικών Λαμπρόπουλος (οδός Κανελλοπούλου 17)
Στα Γραφεία της Παναχαϊκής Συμμαχίας Πατρέως 13-15
Έξω από το γήπεδο της Παναχαϊκής κατά της ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ένας εκ των κορυφαίων ρέφερι της Ελλάδας, ο πρώην διεθνής διαιτητής, Τάσος Κάκος, ενώ θα καλυφτεί τηλεοπτικά και από το συνδρομητικό κανάλι NOVA.

(Πηγη:patrasevents.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου