Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Επιχειρηματίες που καινοτομούν δίνουν την Παρασκευή ραντεβού στην Αγορά Αργύρη

 
Τo Startup Greece, η νέα ψηφιακή πλατφόρμα δικτύωσης για την ανάδειξη μίας νέας γενιάς καινοτόμων επιχειρηματιών στην Ελλάδα, μας προσκαλεί την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2011, ώρα 16.00, στην Αγορά Αργύρη της Πάτρας. Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στους επιχειρηματίες που καινοτομούν, αισιοδοξούν ή και τολμούν να επιχειρήσουν έξω από τα σύνορα της χώρας, φοιτητές και κάθε νέο που θέλει να ενημερωθεί, να εμπνευστεί, να κάνει ένα βήμα πιο κοντά στον κόσμο του επιχειρείν.
Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τοπικούς επιχειρηματίες να μοιράζονται τις ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας τους, τις εμπειρίες και τα “μαθήματά” που έχουν αποκομίσει, να ενημερωθούν για επενδυτικές ευκαιρίες σε νέες πρωτοβουλίες, να γνωρίσουν από κοντά τους entrepreneurs της περιοχής μας, ή ακόμα και για να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα στην τοπική κοινότητα.
Την εκδήλωση διοργανώνουν οι φορείς: Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, ΕΦΕΠΑΕ, ΕΥΔ ΕΠAΕ, Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ε.Π. "Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση", Ινστιτούτο Νεολαίας. Ενώ το συντονισμό έχει αναλάβει εθελοντικά ο Δημήτρης Γλέζος, Founder & CEO της Indifex, εταιρείας ανάπτυξης καινοτόμων μεταφραστικών εργαλείων στο διαδίκτυο, με έδρα την Πάτρα.
Ακολουθήστε το link http://bit.ly/StartupEvent11p για να διαβάσετε το αναλυτικό Δελτίο Τύπου σχετικά με την πρωτοβουλία και να δηλώσετε συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου