Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Πάτρα: Βρέθηκε η μηχανή των δραστών της ένοπλης ληστεία στο "Πρώτο"


Η μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους απο το εργοστάσιο εντοπίστηκε απο τους αστυνομικούς λίγα μέτρα πιο μακριά απο το σημείο της ληστείας...

Προφανώς οι δυο ένοπλοι χρησιμοποίησαν άλλο μέσο για την απομάκρυνσή τους. Πληροφορίες θέλουν τους δράστες να έριξαν και σπρέι σε έναν απο τους υπαλλήλους του εργοστασίου χωρίς ευτυχώς να τους προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ήταν λίγα λεπτά πριν τις 11:30 όταν οι εργαζόμενοι στην γαλακτοβιομηχανία «Πρώτο» πάγωσαν. Δύο άνδρες υπό την απειλή όπλων εισέβαλαν στην εγκαταστάσεις του εργοστασίου που βρίσκεται στην περιοχή της Εγλυκάδας και απαίτησαν όλα τα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία.

Οι ληστές όταν πήραν τα περίπου 8.000 ευρώ που προορίζονταν για την μισθοδοσία των εργαζομένων, επιβιβάστηκαν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αμέσως στην Ασφάλεια σήμανε συναγερμός και αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού των δραστών. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας από τους ληστές φορούσε κράνος και ο άλλο μαντήλι, ενώ η μηχανή ήταν πιθανότατα κλεμμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου