Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Υποβιβασμός για Παναχαϊκή! Κούγιας τέλος!!!! (????)


Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της πειθαρχικής επιτροπής της Football League σε Παναχαϊκή, Διαγόρα και Αλέξη Κούγια! Οι Αχαιοί και οι Ροδίτες υποβιβάστηκαν στην Football League 2 κι ο Κούγιας μένει εκτός ποδοσφαίρου για πέντε χρόνια!

Αναλυτικά οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής
ΠΑΕ Παναχαϊκή: Χρηματική ποινή των 300.000 ευρώ και κατά τα ¾ αυτής η χρηματική ποινή των 225.000 ευρώ, 2) Ποινή του υποβιβασμού στην αμέσως κατώτερη κατηγορία από αυτήν που αγωνίστηκε κατά την διανυομένη αγωνιστική περίοδο.
Αλέξης Κούγιας (πρόεδρος Παναχαϊκής): Χρηματική ποινή των είκοσι τεσσάρων χιλιάδων (24.000) ευρώ και κατά τα ¾ αυτής η χρηματική ποινή των δέκα έξι χιλιάδων (16.000) ευρώ. 2) Ποινή απαγορεύσεως εκτελέσεως από αυτόν οποιασδήποτε δραστηριότητος που έχει σχέση με το ποδόσφαιρο για πέντε (5) χρόνια 3) Ποινή απαγορεύσεως εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) χρόνια .
Πέτρος Σταθάκης (πρώην γενικός αρχηγός Παναχαϊκής): Χρηματική ποινή των είκοσι μίας χιλιάδων (21.000) ευρώ και κατά τα ¾ αυτής η χρηματική ποινή των δέκα τεσσάρων χιλιάδων (14.000) ευρώ 2) Ποινή της απαγορεύσεως εκτελέσεως από αυτόν οποιασδήποτε δραστηριότητος που έχει σχέση με το ποδόσφαιρο για επτά (7) χρόνια 3) Ποινή της απαγορεύσεως εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) χρόνια .







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου