Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Όλο και… βελτιώνονται οπτικά οι απειλές Μεϊμαράκη- Απείλησε να παραιτηθεί και να κάνει αντιπρόεδρο την… Όλγα το «Μπουστάκι»



Για δεύτερη φορά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απείλησε να αποχωρήσει αν συνεχίσουν να γκρινιάζουν στη ΝΔ. Το καλό όμως είναι ότι η απειλή του προσλαμβάνει όλο και πιο ευειδή χαρακτηριστικά.

Και για να εξηγούμαστε:

Όταν υπήρξε η κόντρα για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκλογής για τη νέα ηγεσία, αμέσως μετά τη συνέντευξή του στην ΕΡΤ, όπου άλλοι συμφωνούσαν με την άποψη η εκλογή να γίνει σε ένα χρόνο και άλλοι άμεσα, ο κ. Μεϊμαράκης είχε πει σε έναν εκ των υποστηρικτών της άμεσης εκλογής: «Μη με πιέζετε γιατί θα παραιτηθώ και θα αναλάβει
πρόεδρος ο Τραγάκης ως ο παλαιότερος Βουλευτής».
Προ ημερών σε μια «κόντρα στο Πολιτικό Συμβούλιο», όπως αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης» ο κ. Μεϊμαράκης είπε: ««Ηρεμήστε, γιατί θα ορίσω αντιπρόεδρο στο κόμμα την Ολγα και θα φύγω» τους είπε κάποια στιγμή (γελώντας).
Εννοούσε την Ολγα Κεφαλογιάννη, η οποία όμως, όπως έμαθα, δεν εννόησε το χιούμορ του προέδρου της και διαμαρτυρήθηκε:
«Γιατί στοχοποιείς συνεχώς εμένα;» του είπε και αυτός επιχείρησε να της εξηγήσει.
Η κυρία Κεφαλογιάννη εκνευρίστηκε σε εκείνη τη συνεδρίαση με τον πρόεδρό της, επειδή παρέλειψε να αναφερθεί στον πατέρα της Γιάννη Κεφαλογιάννη, στα πρόσωπα που συνέβαλαν στην άνοδο της ΝΔ».
Πάντως αν υλοποιούσε την απειλή του ο κ. Μεϊμαράκης και γινόταν πρόεδρος το… «Μπουστάκι», όπως είναι το εσωκομματικό παρατσούκλι της Όλγας, οι φωτογράφοι θα έκαναν χαρές και πανηγύρια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου