Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

man-watching-woman-in-underwear_rwixiy

ΠΑΤΡΑ! Μάθημα και σεξ …. σε φορέα του Δήμου! Στο παρελθόν είχε συμμετοχή… και μία δασκάλα


Σεξ… και μάθημα σε Οργανισμό του Δήμου; Οι καταγγελίες δίνουν και παίρνουν! Τελευταία συζητείται έντονα πως σε δημοτικό χώρο και ενώ κάποιοι σπουδαστές έκαναν… το μάθημά τους, ακριβώς δίπλα (σε χώρο που δεν μπορούσε εύκολα να πλησιάσει κάποιος) σπουδάστρια από άλλη πόλη (όχι από την Πάτρα)... έβγαζε τα μάτια της με τον εραστή της!
Το σούσουρο που έγινε δεν περιγράφεται αφού η νεαρή «εξομολογήθηκε» σε συναδέλφους της… το εγχείρημά της, εν ώρα μαθήματος!
Στο μεταξύ στον ίδιο φορέα είχαμε και στο παρελθόν ανάλογα κρούσματα! Και ποιος δεν θυμάται τις αποκαλύψεις του «Κόσμου» για τον χώρο στον οποίον γίνονται μαθήματα και ο οποίος μετατρέπεται σε ροζ δωμάτιο, ακόμη και με την συμμετοχή όχι μόνο δύο αλλά και παραπάνω ατόμων!
Εκείνη την εποχή ο υπεύθυνος του φορέα είχε δώσει τα κλειδιά και σε άλλα πρόσωπα και εκείνα με την δικαιολογία πως γίνονται… μεταμεσονύχτιες εργασίες και μαθήματα… οργίαζαν!
Στα όργια συμμετείχε και δημόσιος υπάλληλος, ενώ η τελευταία φορά που είχε γίνει της κακομοίρας ήταν τότε που μία δασκάλα που συνεργαζόταν με το φορέα είχε κάνει σεξ… με τρεις μαθητές της! Όπως το διαβάζετε! Με τρεις. Κανείς μάλιστα δεν είχε διαψεύσει τότε την είδηση, γιατί αποτελούσε «κοινό μυστικό» το τι συνέβαινε στον χώρο.

Τα τρία αγόρια και η «καυτή» δασκάλα, κλείστηκαν στον χώρο και έβγαλαν τα μάτια τους, ενώ άλλες μαθήτριες… γνώρισαν τι συνέβαινε στον «ροζ πολιτιστικό χώρο» αλλά… δεν μιλούσαν!
Το περιστατικό έφτασε και στα αυτιά του υπευθύνου, αλλά εκείνος προτίμησε την «σιγή». Γιατί γνώριζε πως σε διαφορετική περίπτωση ίσως έχανε και την δουλειά του.
Γνώριζαν άπαντες!
Τα περί των τότε οργίων γνώριζαν άπαντες στον φορέα. Λογικό από την στιγμή που αναφερόμαστε σε ερωτικό κουαρτέτο άρα… ήσαν αρκετοί στο «παιγνίδι». Οι οποίοι δεν αποκλείεται να είχαν συμμετοχή και σε άλλα όργια!Οσο για την σημερινή κατάσταση; Με βάση τις τελευταίες καταγγελίες, μάλλον… δεν έχει διορθωθεί! Άλλωστε η ενασχόληση με τον πολιτισμό και την καλλιτεχνία διευρύνει το ανθρώπινο πνεύμα και την σκέψη, οπότε ορισμένα άτομα δικαιολογημένα έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική απελευθέρωση και επιτρέπουν στον εαυτό τους… και σεξουαλικές «παρεκτροπές»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου