Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

1

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ! Διακινητές θα περνούν πρόσφυγες από την Ελλάδα στην Ιταλία με ψαροκάικα! Η Δυτική Ελλάδα... ορμητήριο!


Οι  μετανάστες και οι πρόσφυγες που έφτασαν στην Ελλάδα να εγκλωβίστηκαν στη χώρα μας, αφού τα σύνορα της Βαλκανικης Οδού έκλεισαν ντε φάκτο κάτι που «χάλασε» πλέον τις δουλειές των διακινητών.
Σε συνδυασμό μάλιστα με την υπογραφή της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας (εφόσον τεθεί σε ισχύ και στην πράξη) που βάζει τέλος στις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές στο Αιγαίο, οι ταξιδευτές του τρόμου ετοιμάζονται για νέα δρομολόγια.
Σύμφωνα με την κυριακάτικη Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) οι διακινητές προετοιμάζουν το έδαφος για την ενεργοποίηση εναλλακτικών διαδρομών μέσω της ανατολικής Μεσογείου προς την ιταλική χερσόνησο.
Οπως γράφει και η Deutsche Welle η εφημερίδα που επικαλείται διακινητές «τα τηλέφωνα των οποίων δημοσιεύονται στο facebook», οι σχετικές επιχειρήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν μαζικά στις αρχές Απριλίου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ορισμένοι διακινητές θέλουν να «προσφέρουν» ακόμη και δύο δρομολόγια την εβδομάδα ενώ ένας μιλά για μεταφορά ακόμη και 200 ατόμων με ένα σκάφος.
Αυτό σημαίνει ότι περιοχές της Δυτικής Ελλάδας θα γίνουν ορμητήρια για μεταφορά προσφύγων στην Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου