Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Εξώδικο στην ΠΑΕ Παναχαϊκή από τον Δήμο Πατρέων

Εξώδικο στην ΠΑΕ Παναχαϊκή από τον Δήμο Πατρέων  Για τα οφειλόμενα από την χρήση του Σταδίου

Παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις και προσκλήσεις του Δήμου Πατρέων για συνάντηση, προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα των οφειλών της «ΠΑΕ Παναχαϊκής Γ.Ε. 2005», η διοίκηση δεν ανταποκρίθηκε, με αποτέλεσμα σήμερα η Δημοτική Αρχή, να στείλει εξώδικο ως τελευταία προειδοποίηση, ζητώντας την εξόφληση των 14.000 ευρώ που οφείλει η ομάδα στο Δήμο Πατρέων εντός τριών ημερών.
Σε διαφορετική περίπτωση η οφειλή θα πάει στην εφορία και η Παναχαϊκή δεν θα ξαναχρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις του σταδίου.
Το εξώδικο έχει ως εξής: «Όπως γνωρίζετε το μέχρι σήμερα συνολικό χρέος σας προς τον Δήμο Πατρέων, από τη χρήση του Παμπελοποννησιακού σταδίου, ανέρχεται στο ποσόν των 14.000 ευρώ, ποσόν το οποίον παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας, δεν το εξοφλήσατε.
Διαμαρτυρόμεθα για την συμπεριφορά σας αυτή και σας προσκαλούμε για τελευταία φορά, όπως εντός προθεσμίας τριών ημερών από τις νομίμου επίδοσης της παρούσης, εξοφλήσετε την ως άνω υποχρέωσή σας.
Σε περίπτωση κατά την οποία αρνηθείτε και πάλι την εξόφληση της οφειλής, σας δηλώνουμε ότι θα κινήσουμε εναντίον σας όλα τα νόμιμα μέσα προς εξασφάλιση των δημοτικών συμφερόντων μας, θα γνωστοποιήσουμε την οφειλή σας προς την Δ.Ο.Υ., και δεν θα συναινέσουμε στο να χρησιμοποιήσετε τις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, είμεθα σύμφωνοι στην διάθεση του Σταδίου».