Τρίτη 7 Ιουνίου 2016


1

ΠΑΤΡΑ: Σήμερα αποχαιρετούμε την Νίκη - Συγκλονίζει ο πόνος των γονέων


Μετά από γενναία μάχη τις τελευταίες ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών η 16χρονη κόρη του Νίκου Νικολόπουλου, Νίκη "έφυγε" χθες από τη ζωή.
Αύριο στις 5 το απόγευμα θα ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία, στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα. Η ταφή θα γίνει στο Α νεκροταφείο Πατρών.
Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής Παναγία Ελεούσα, στην ΕΨΥΕΠΕΑ, στην Κιβωτό της Αγάπης και στη Μέριμνα.
Η μητέρα της, Τασία Μανωλοπούλου, αποχαιρέτησε την κόρη της με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανέβασε στο προφίλ της στο facebook, ενώ την ανάρτηση μοιράστηκε στο διαδίκτυο ο Ν. Νικολόπουλος.
«Άγγελος ήρθες ... Άγγελος έφυγες ... Σπουδαία έζησες και ακόμα πιο σπουδαία πας εκεί ψηλά ... Η ψυχή σου δεν ταίριαξε ποτέ στον κόσμο μας αλλά με το σώμα σου ίσως βοηθήσεις κάποιους άλλους να ζήσουν πιο αξιοπρεπή κ εύκολη ζωή .... Είμαι πολύ περήφανη για σένα ... σε ευχαριστώ που ήρθες .... σε ευχαριστώ για όσα μας έδωσες ... σ αγαπάω απέραντα ...είσαι η Νίκη μου ... η Νικήτρια ! (3/3/2000 - 6/6/2016) και για πάντα», έγραψε η μητέρα της.
Ο Νίκος Νικολόπουλος έγραψε για την κόρη του:
"Νίκη μου, καμάρι μου
και περηφάνια μου…
Φως ήσουν
και στο Ανεσπερο Φως πηγαίνεις.
Aγγελέ μου,
πλέον "μεσιτευε"εσυ στο Θεό μας
& προστάτευε εσύ εμάς
και όλα τα παιδιά του κόσμου…
Θερμή παράκληση:
Αντί για στεφάνια και λουλούδια,
η Νίκη θα ήθελε
να νοιαστούμε τα παιδιά.
Γι΄ αυτό καταθέστε το περίσσευμα της καρδιάς σας στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής Παναγία Ελεούσα,
στην ΕΨΥΕΠΕΑ,
στη Κιβωτό της Αγάπης
και στη Μέριμνα".
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αφαίρεσης οργάνων καθώς οι γονείς της αποφάσισαν να τα δωρίσουν.
Την περασμένη εβδομάδα, η Νίκη υπέστη πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας». Ωστόσο, στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου