Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

1

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ... στον Βούτση που του έστειλε ΕΠΙΣΗΜΑ συλλυπητήρια


Θλίψη σκόρπισε η «είδηση» ότι η κόρη του Νίκου Νικολόπουλου, η 17χρονη Νίκη, έχασε τη μάχη με τη ζωή.
Αφορμή στάθηκαν τα συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση προς τον ανεξάρτητο βουλευτή, με τον κ. Βούτση να συγχαίρει παράλληλα τον κ. Νικολόπουλο για την απόφασή του να δωρίσει τα όργανα της κόρης του. Ακολούθησαν δεκάδες απλοί συμπολίτες που έσπευσαν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια, με τον ίδιο τον κ. Νικολόπουλο ωστόσο να τονίζει σε δήλωσή του στο facebook ότι η Νίκη ζει και συνεχίζεται να μάχεται!
«Η Νίκη μας δεν "έφυγε" ακόμη. Ο ΘΕΟΣ θέλει ακόμη η Νίκη μας να ζει... Εάν είναι θέλημα ΘΕΟΥ πρώτα θα δώσει την καρδούλα της, τα μάτια της και όλα τα ζωτικά της όργανα, χαρίζοντας έτσι Ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας. Οι ευχές και οι προσευχές βοηθούν την Νίκη μας και δίνουν κουράγιο σε εμάς» έγραψε ο βουλευτής, δεχόμενος δεκάδες ευχές για αίσιο τέλος στη δύσκολη περιπέτεια της οικογένειάς του.

νικολο.jpg
Το Προεδρείο της Βουλής επανήλθε με νέα δήλωση, διορθώνοντας το λάθος, όπου εκφράζει τη θερμή αλληλεγγύη του στον αγώνα της οικογένειας Νικολόπουλου.
«Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του και τη θερμή αλληλεγγύη του στον αγώνα που δίνει η οικογένεια του βουλευτή κ. Νίκου Νικολόπουλου στην εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση της κόρης τους Νίκης» αναφέρει η ανακοίνωση του προεδρείου.