Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Στάθης Κεραμιδάς
Θοδωρή, τι θα πει πότε ; Η κομπίνα στην πόλη και τη χώρα ολόκληρη, εδώ και 40 χρόνια, είχε δύο χρώματα, πράσινο και μπλέ. Και ήταν πάντοτε μαζί, γιατί τα συμφέροντα δεν κοιτάζουν χρώμα εξουσίας. Όταν στο Δήμο κυριαρχούσε η πράσινη διαπλοκή (χωρίς αμφιβολία τα περισσότερα χρόνια) δεν ήταν ριγμένη η μπλέ και αντιστρόφως, όταν η μπλέ πήρε το Δήμο, δεν πέρασε άσχημα η πράσινη. Μπορεί εσείς να μην διαχειριστήκατε τα περισσότερα έργα της πόλης, αλλά δεν είσαστε και στην απ΄έξω ! Ας πούμε, τα 35 εκατ. ευρώ της Πολιτιστικής, μαζί τα διαχειριστήκατε. Των ολυμπιακών έργων, είχε και η μπλέ διαπλοκή το δικό της μερίδιο. Στον Πολιτισμό, εκεί που γινόταν το μεγάλο φαγοπότι, μια παρέα είχατε γίνει, ανεξάρτητα του ποιός είχε την ευθύνη διοίκησης. Όπως ξέρεις, οι δύο πολιτικοί χώροι, από τα χρόνια του Σημίτη και δώθε, συμφιλιώθηκαν και τους ένωνε το κοινό συμφέρον, γι αυτό και κουκουλώθηκαν τα τόσα σκάνδαλα.
Theodoros Giovanis
στον Πολιτισμο πχ αριστεροι κανανε κουμαντο.........και ο Φλωρατος αριστερους ειχε συμβουλους...θες ονοματα?............και δικοι σας ηταν μες στο δημο....θες ονοματα?και που μπλεχτηκαμε εμεις με την υδρευση?κι αν η Πατρα εχει νερο στο Τζανεττακη οφειλεται...ξεχνας?

Σχόλια
Theodoros Giovanis ευχαριστω τον Σταθη για το διαλογο...................αλλα μηπως αδικει τα 4 χρόνια Φλωρατου.....που δεν ηταν και δεξια εδω που τα λεμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου