Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Οι γελοιοι τυποι του ΚΟΥΛΗ,ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ την παπαρια τους....ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ:Ο Μητσοτάκης ρίχνει "γέφυρες" στον Μειμαράκη ξανάβάζοντας την φωτογραφία του πρωην προέδρου της ΝΔ (ΦΩΤΟ)

Μετα από έξι μήνες ο πρόεδρος της ΝΔ και οι συνεργάτες του αναγνώρισαν το λάθος τους και τοποθέτησαν και πάλι την φωτογραφία του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, στην θέση που αρμόζει μαζί με όλους όσοι διετέλεσαν αρχηγοί του κόμματος.

Όλα ξεκίνησαν όταν αμέσως μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της κεντροδεξιάς παράταξης,η φωτογραφία του πρώην προέδρου του κόμματος αποκαθηλώθηκε από την αίθουσα που βρίσκεται στο ισόγειο και πραγματοποιούνται οι συνεντεύξεις τύπου και οι ενημερώσεις των πολιτικών συντακτών από τον εκπρόσωπο της ΝΔ. Δηλαδή οι οποίες αλλαγές γίνονται είναι ορατές στους δημοσιογράφους.
Η κίνηση αυτή προκάλεσε την οργή του Ευάγγελου Μεϊμαράκη η οποία μεταφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω τρίτων καθώς όπως είναι γνωστό οι δυο τους δεν μιλάνε.
Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε πως έγινε λάθος καθώς συνεργάτες του νόμισαν πως ο Ευάγγελος Μειμαράκης ήταν υπηρεσιακός πρόεδρος κάτι το οποίο δεν ισχύει καθώς και την έγκριση από την πολιτική επιτροπή είχε πάρει αλλά ήταν και ο αρχηγός της κεντροδεξιάς παράταξης, στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου