Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

775793

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ! «Κοντράρει» την Παναχαϊκή Συμμαχία ο Οικονομόπουλος;

Δεν ξεκίνησε καλά ο Νίκος Οικονομόπουλος την θητεία του ως πρόεδρος στην ερασιτεχνική Παναχαϊκή και ήδη δέχεται πυρά τους φιλάθλους της Πατρινής ομάδας που αγωνιούν για το μέλλον της. Ο νέος πρόεδρος της ΠΓΕ δείχνει με την στάση και τις ενέργειες του ότι επιδιώκει να μην περάσει η Παναχαϊκής στα χέρια των Πατρινών επιχειρηματιών της «Παναχαϊκής Συμμαχίας.»  Θέλει να έχει λόγο ο ίδιος σε όλες τις αποφάσεις ακόμα και αν η ομάδα παραχωρηθεί στους Πατρινούς επιχειρηματίες. Αναρωτιέται  πως μπορεί να γίνει  αυτό; Να βάζουν οι άλλοι τα λεφτά τους και να θέλει να μετέχει και ο ίδιος στις αποφάσεις για την ομάδα.  Είναι βέβαιο ότι ψάχνεται για άλλη λύση.   Έχει κάνει επαφές να βρει επίδοξο επενδυτή αλλά μάλλον οι ενέργειες του πέφτουν στο κενό. Προσπάθησε να εμπλέξει τον κ Θεοδόση αλλά μάταιος ο κόπος. Δεν βρήκε πρόσβαση και μέχρι την τελευταία ώρα αναζητά άλλη λύση που δεν θα είναι οι Πατρινοί επιχειρηματίες ώστε να έχει ο ίδιος λόγο στην ομάδα. Και εύλογα δημιουργείται το ερώτημα. Αφού ήθελε να διοικεί και την ποδοσφαιρική ομάδα γιατί έκανε πρόσκληση ενδιαφέροντος; Γιατί δεν αναλάμβανε με τους συνεργάτες του πρωτοβουλία να οδηγήσουν την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.  Έχει καταφέρει σε λιγότερο από είκοσι ημέρες να φέρει τριγμούς στην νέα διοίκηση. Προγραμμάτισε συνέντευξη τύπου που δεν το γνώριζε κανείς από τα υπόλοιπα μέλη της ερασιτεχνικής. Έστειλε προσωπική δήλωση στα ΜΜΕ  για τις εξελίξεις στην ομάδα χωρίς πάλι να έχουν ενημερωθεί τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Ανακοίνωσε ονόματα συνεργατών του αιφνιδιάζοντας τους πάντες.
1839722
Στην πρώτη συνέντευξη τύπου είπε ότι «ανυπομονούμε να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας για να έρθει ως κόσμος όπως γίνεται στο καρναβάλι». Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και δεν έχουν καμία σχέση οι αγώνες της  με το καρναβάλι.  Σίγουρα κάθε νέα διοίκηση θέλει πίστωση χρόνου αλλά φαίνεται ότι ο κ Οικονομόπουλος επιζητούσε να αναλάβει την προεδρία της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής για τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι πρώτες του κινήσεις αφού πιθανότατα θεωρεί την Παναχαϊκή σκαλοπάτι για την πολιτική του καριέρα.   Ως επιστήμονας μπορεί να είναι καλός. Αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι ιατρική. Στο χέρι του είναι να αποδείξει ότι τον ενδιαφέρει το καλό της Παναχαϊκής.  Άλλωστε και ο ίδιος είπε από την αρχή ότι είναι η ώρα που η Πάτρα πρέπει να βοηθήσει για το καλό της πόλης. Γιατί ήδη οι φωνές από τον κόσμο πληθαίνουν και το μήνυμα είναι ξεκάθαρο προς τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής και τους συνεργάτες του στην διοίκηση. Να αναλογιστούν την κρισιμότητα της στιγμής, την ιστορία της ομάδας  και να πάρουν την σωστή απόφαση για το μέλλον της Παναχαϊκής με γνώμονα το καλό της ομάδας και όχι με γνώμονα τις προσωπικές φιλοδοξίες εντός και εκτός ποδοσφαίρου. Ένα άλλο ζήτημα το οποίο έχει προβληματίσει τους ενασχολούμενους με την Παναχαίκή, είναι η στάση του Προέδρου της Ερασιτεχνικής στο ζήτημα Κατσουράνη! Πληροφορίες αναφέρουν πως τον θεωρεί «άσχετο από το τοπικο ποδόσφαιρο»! Και ενώ γίνονται σοβαρές συζητήσεις για το μέλλον της ομάδας, ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε συναντήσεις με ερασιτέχνες παράγοντες και μάλιστα που σήμερα οι περισσότεροι εξ αυτών είναι μη ενεργοί στον χώρο. Κανόνιζε… μεταγραφές αυτοβούλως!
Το ερώτημα που τίθεται είναι τι κάνουν και τα άλλα μέλη της Ερασιτεχνικής; Δεν επιθυμούν να δουν την ΠΑΕ και πάλι στα μεγάλα σαλόνια; Δεν διαπιστώνουν ότι οι κινήσεις Οικονομόπουλου έχουν μοναδικό στόχο την πολιτική του επιβίωση;
oikonomopoylos
H πρώτη ανακοίνωση των επιχειρηματιών
Συμπληρώθηκαν φέτος 125 χρόνια από την ίδρυση ενός εκ των ιστορικότερων σωματείων της χώρας. Της Παναχαϊκής 1891! Ολυμπιακά μετάλλια, πρωταθλήματα Ελλάδας, ευρωπαϊκές συμμετοχές, πανελλήνια και παγκόσμια ρεκόρ, σημαντικές διακρίσεις. Κορύλλος, Τόφαλος, Ανδριακόπουλος, Δαβουρλής… και τόσοι άλλοι…!!! Στιγμές δόξας, χαράς, μεγάλης ακμής αλλά και παρακμής του ιστορικού σωματείου, το ποδοσφαιρικό τμήμα του οποίου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε παρατεταμένη ανομβρία…
Η χρονική συγκυρία που αφορά στον διαφαινόμενο οριστικό υποβιβασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία μπορεί, υπό προϋποθέσεις, να αποτελέσει μια νέα αφετηρία αναγέννησης της ιστορικής μας ομάδας μέσα από τις στάχτες της!
Σε αυτή τη κρίσιμη λοιπόν χρονικά στιγμή ακούγοντας τον παλμό της τοπικής κοινωνίας και αναλογιζόμενοι το βάρος της μεγάλης ευθύνης, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ». Μπαίνουμε μπροστά με την ελπίδα να φανούμε άξιοι συνεχιστές όλων αυτών που στο πέρασμα του χρόνου με ανιδιοτέλεια και μοναδική διάθεση προσφοράς έκαναν την Παναχαϊκή μας ΜΕΓΑΛΗ!
Καταθέσαμε εγγράφως την περασμένη Δευτέρα 25 Ιουλίου στην Διοίκηση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής πρόταση ενδιαφέροντος για την ανάληψη της ευθύνης διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας με την προσδοκία ότι σύντομα θα την ξαναδούμε στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Οι λεπτομέρειες που αφορούν στο σχεδιασμό, το διοικητικό πλάνο, τις αγωνιστικές δυνατότητες αλλά και το όραμα αυτού του εγχειρήματος, θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες.
Με δεδομένο το γεγονός ότι ο χρόνος δεν περισσεύει, καλούμε την Διοίκηση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής ΑΜΕΣΑ να αφουγκραστεί την επιθυμία των χιλιάδων φιλάθλων της ιστορικής μας ομάδας και αναλογιζόμενη την τεράστια ιστορικά ευθύνη που της αναλογεί, να ανοίξει με την απόφαση της δρόμους και ορίζοντες επιτυχιών για την αγαπημένη μας ομάδα!
Εφόσον οι προσπάθειες μας ευοδωθούν και η πρόταση μας γίνει αποδεκτή είναι βέβαιο ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος και ανηφορικός. Οι συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γνωστές και κανείς από μας δεν κρατά μαγικό ραβδί…!
Με γνώμονα όμως το γεγονός ότι «ιστορία γράφουν οι παρέες» καλούμε όλους τους πατρινούς και τους απανταχού χιλιάδες φίλους της ομάδας να στηρίξουν ο καθένας από το δικό του μετερίζι αυτή τη προσπάθεια έτσι ώστε σύντομα να κάνουμε τη «παρέα» μας μεγάλη.
Η πόρτα μας είναι ήδη ανοιχτή σε όποιον επιθυμεί να συμμετέχει. Μοναδική προϋπόθεση η διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς και η πλήρης αποδοχή από τους χιλιάδες φιλάθλους μας! Στην «Παναχαϊκή Συμμαχία» χωρούν όλοι όσοι έχουν το ίδιο όραμα με μας. Χωρούν όλοι όσοι βάζουν πάνω απ’ όλα το ΕΜΕΙΣ! Κανενός το «εγώ», δεν έχει θέση αναμεσά μας!
Οραματιζόμαστε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκών προδιαγραφών ποδοσφαιρικό club που θα ξανακάνει την ποδοσφαιρική μας Κυριακή, γιορτή για την Πάτρα!
Δεσμευόμαστε στους χιλιάδες κοκκινόμαυρους φιλάθλους που μόνο πίκρες γεύονται τα τελευταία χρόνια ότι θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας. Ότι θα προσπαθήσουμε! Ότι θα δώσουμε την καρδιά και την ψυχή μας για να ξαναδούμε την Παναχαϊκή εκεί που όλοι μαζί και ο κάθε ένας ξεχωριστά ονειρεύεται στις πιο ενδόμυχες σκέψεις του…!!!

Y.Γ. Επειδή είμαστε αντίθετοι στη λογική των περίεργων ερμηνειών – παρερμηνειών και κάθε φημολογίας που αναπτύσσεται, ενημερώνουμε τους πάντες ότι οποιαδήποτε άποψη - θέση της «Παναχαϊκής Συμμαχίας» θα εκφράζεται μόνο με επίσημες ανακοινώσεις.

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΡΤΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΚΟΝΤΟΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΟΥΝΑΒΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΠΛΑΤΩΝ
ΜΙΧΑΛΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΙΛΑΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΛΕΣΣΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Ακούστε τι είπαν ο Δημήτρης Σαρρή και ο Αλέξης Διγενής στο Σπορ fm Πάτρας 96,3 σήμερα το πρωί σχετικά με το θέμα:
Audio Player
Ολόκληρη η εκπομπή του Δημήτρη Σαρρή θα μεταδοθεί σε επανάληψη σήμερα το απόγευμα στις 17:00 στην συχνότητα του Σπορ fm Πάτρας 96,3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου