Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

775785

Παραιτήθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος-Κρίσιμο Δ.Σ. για το μέλλον της ομάδας

Την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο της ΠΓΕ υπέβαλε ο Νίκος Οικονομόπουλος.
Ο γνωστός μαιευτήρας-γυναικολόγος, δεν κατάφερε να παραμείνει για αρκετό καιρό στη διοικητική "κεφαλή" του συλλόγου, καθώς οι λάθος χειρισμοί του σε σοβαρά ζητήματα, δημιούργησαν εντάσεις τόσο στο εσωτερικό, όσο και στην πλειοψηφία των φιλάθλων που ζητούσαν με θέρμη αυτή την παραίτηση.
Μένει να φανεί αν, η συγκεκριμένη εξέλιξη μεταπείσει την "Παναχαϊκή Συμμαχία" και τελικά επέλθει συμφωνία με την ερασιτεχνική, έτσι ώστε να αναλάβει το μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Για τη Δευτέρα 1/8 στις 13:30 έχει προγραμματιστεί έκτακτο Δ.Σ., με σκοπό την ανάδειξη νέου προέδρου και την επιτάχυνση των διαδικασιών για συμφωνία με το γκρουπ των Πατρινών επιχειρηματίων, καθώς ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος για να" χτιστεί" η ποδοσφαιρική ομάδα.
Να θυμίσουμε ότι, η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής έχει οριστεί για τις 11 Σεπτεμβρίου.
Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν πως, ο Κώστας Κατσουράνης έχει ήδη κλείσει παίκτες και τεχνικό επιτελείο, σε περίπτωση φυσικά που προχωρήσει και ολοκληρωθεί θετικά το θέμα με την "Παναχαϊκή Συμμαχία".

Αναλυτικά η ανακοίνωση παραίτησης του Νίκου Οικονομόπουλου, όπως την απέστειλε στα ΜΜΕ η ΠΓΕ:
Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  έφθασε  σήμερα στα γραφεία μας η ακόλουθη επιστολή του κ. Νικολάου Οικονομόπουλου, η οποία έχει επί λέξει ως ακολούθως:
"Αγαπητοί συνάδελφοι,
ευχαριστώ για την μέχρι σήμερα συνεργασία μας και συγγνώμη αν σε στιγμές έντασης άθελά μου κάποιον στεναχώρησα.
Σε μια φασίζουσα ατμόσφαιρα που ξαφνικά εισέβαλε στην δημιουργική σαφήνεια της ΠΓΕ δεν έχω καμία θέση.
Ο κοινωνικός και όχι μόνο πολιτισμός μου, δεν μου το επιτρέπει και γι αυτό παραιτούμαι.
Ευχόμενος καλή συνέχεια,
Νικόλαος Β. Οικονομόπουλος
Πρόεδρος ΠΓΕ "
Κατόπιν τούτων και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ μελών του Προεδρείου του σωματείου μας , ορίσθηκε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για την αντικατάσταση του παραιτηθέντος Προέδρου και την συζήτηση για το θέμα της συνεργασίας με την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ , την Δευτερα 1-8-2016 και ωρα 13.30
ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου