Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

giota 3

ΠΑΤΡΑ - «ΑΡΠΑΧΤΗΚΑΝ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟ! Εγινε της ξαπλώστρας στο facebook! Γέμισαν οι σελίδες δεκάδων χρηστών του διαδικτύου… με εκατοντάδες σχόλια

Talk of th etown στοfacebook ηδιαδικτυακή κόντρα μεταξύ της δημοσιογράφου Γιώτας Κοντογεωργοπούλου και του παραγωγού, πρώην ιδιοκτήτη του Mojo και νυν συνεργαζόμενου με το Mirasol στην Ροδινή, Χρήστου Συρίμπεη.
Η Γιώτα Κοντογεωργοπούλου δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ για τις ξαπλώστρες στις παραλίες της Αχαϊας συγκρίνοντας το καθεστώς που επικρατεί με αυτό των παραλιών της Μυκόνου! Συγκεκριμένα ανέφερε πως «λουόμενοι καταγγέλλουν ότι βρέθηκαν αντιμέτωποι με ...ρεζερβέ ξαπλώστρες σε γνωστά παραλιακά μαγαζιά που θεωρούνται must του φετινού καλοκαιριού, σε Αραχωβίτικα και Ροδινή. Μάλιστα, όπως λένε, αυτό τους έχει συμβεί επανειλημμένα με το φαινόμενο βεβαίως να εντείνεται τις ημέρες αιχμής, κοινώς τα Παρασκευοσαββατοκύριακα, οπότε και η κίνηση αυξάνεται και ο τύπος που θέλει στυλ και άνεση στην παραλία για να την τιμήσει, κλείνει την ξαπλώστρα από το τηλέφωνο και εκείνη τον περιμένει να πάει να τη ...ζεστάνει, εννοείται δίνοντας το κάτι τις παραπάνω για να έχει την προνομιακή του θέση στην θερινή πασαρέλα με θέα γαλάζιο. Koινώς, μπάνιο πολλών ταχυτήτων και προνομιούχων...πορτοφολιών.
Κάπως έτσι, η Πάτρα γίνεται κάτι από...Ψαρού, σε μια χώρα που σίγουρα αρνείται να ενηλικιωθεί και εσύ αν θες ξαπλώστρα πρέπει να περιμένεις στην ουρά να δεις αν θα ακυρωθεί κανένα ρεζερβέ, ακόμη και άν έχεις ένα παιδί στην αγκαλιά σου να κοιμάται.
Πού; Σε περιβόλους in καταστημάτων αλλά και σε δημόσιες παραλίες που έχουν καταληφθεί από ξαπλώστρες και ομπρέλες μέχρι το κύμα, μετατρέποντας την ακτή σε μικρή ιδιωτική ...πισίνα. Κολυμπάς μόνο αν πληρώσεις ξαπλώστρα, σε όλη σχεδόν την περιζήτητη ακτογραμμή, αλλιώς την πετσέτα σου και στα απόμερα βραχάκια.
Και στο Ρίο και στον Άγιο Βασίλειο και στα Αραχωβίτικα και στη Ροδινή. Διασώζεται η Ψαθόπυργος λόγω φυσικής ιδιομορφίας. Αλλά που ξέρεις τι μπορεί να ξημερώσει και εκεί...»!
Τι ήταν να το γράψει αυτό; Ελαβε άμεση απάντηση από τον κ. Συρίμπεη ο οποίος την κατηγόρησε ευθέως για μη εξακριβωμένο ρεπορτάζ αφού στην παραλία της Ροδινής… δεν υπάρχουν ξαπλώστρες!
Η μία κουβέντα έφερνε την άλλη ενώ οι σχολιασμοί φίλων και από τις δύο πλευρές έδιναν και έπαιρναν!
Γιώτα Κοντογεωργοπούλου
Γιώτα Κοντογεωργοπούλου
Χρήστος Συρίμπεης
Χρήστος Συρίμπεης
Φίλοι του Συρίμπεη έφθασαν σε σημείο να ζητούν «την κεφαλή της Γιώτας επί πίνακι» και τότε η δημοσιογράφος ξεπέρασε τα όρια. Επιτέθηκε προσωπικά στον διαδικτυακό αντίπαλο συνομιλητή της εμπλέκοντας τον πατέρα του και την μητέρα του. Εγραψε πως… «ζει με τα χρήματα του μπαμπά του» (έστω και αν γνωρίζει πως η επαγγελματική του δραστηριότητα στον χώρο των συναυλιών και εκδηλώσεων είναι πολυετής) ενώ σε ένα μήνυμα έκανε αναφορά και στην μητέρα του Ειρήνη Συρίμπεη γράφοντας ειρωνικά «αναπαύσου εν Ειρήνη»!
Ο αυτοσαρκασμός Συρίμπεη
Ο αυτοσαρκασμός Συρίμπεη
Το postτης δημοσιογράφου για την οικογένεια Συρίμπεη
Το postτης δημοσιογράφου για την οικογένεια Συρίμπεη
Το postτης δημοσιογράφου για το «καθάρισμα» της σελίδας της
Το postτης δημοσιογράφου για το «καθάρισμα» της σελίδας της
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι χρήστες του διαδικτύου και τα αίματα άναψαν! Ο Χρήστος Συρίμπεης της απάντησε πως «παίζει ο πατέρας μου να έχει σώσει κάποιον συγγενή σου στο Νοσοκομείο χωρίς φακελάκι» και το διαδίκτυο… ξαναπήρε φωτιά! Στο μεταξύ τα φωτομοντάζ έδιναν και έπαιρναν! Ο Συρίμπεης κατηγορήθηκε για «έμπορος ξαπλωστρών» όταν στην παραλία της Ροδινής όντως δεν υπάρχουν ξαπλώστρες και έφθασε σε σημείο να αυτοσαρκάζεται!
Επί 30 περίπου ώρες κράτησε αυτός ο διαδικτυακός «πόλεμος»! Κάποια στιγμή η Γιώτα Κοντογεωργοπούλου δεχόταν μπαράζ μηνυμάτων στην σελίδα της στο facebook και αναγκάστηκε να τα σβήσει όλα, δικαιολογώντας με μία ανάρτηση την πράξη της. Ωστόσο την επόμενη μέρα επανήλθε, γράφοντας πως όλοι αυτοί που την σχολίαζαν είναι «οι δήθεν της πόλης – κολλητοί του Συρίμπεη»!
Μέχρι και αναρτήσεις «τρολ» έγιναν…
Μέχρι και αναρτήσεις «τρολ» έγιναν…
Εγιναν πάνω από 400 σχόλια!
Πάνω από 100 χρήστες του διαδικτύου συμμετείχαν σε αυτό το «αλισβερίσι», έγιναν πάνω από 400 σχόλια, τα οποία συνολικά είχαν πάνω από 2.000 likes. Και θα πρέπει να σημειωθεί πως πολλά από αυτά σβήστηκαν! Η κόντρα εκτονώθηκε το πρωί της Τετάρτης. Ωστόσο δεν αποκλείεται να υποβληθούν μηνύσεις. Να υπενθυμίσουμε ότι ο πατέρας του Χρήστου Συρίμπεη, Σπύρος Συρίμπεης, διετέλεσε επί σειρά ετών Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας»! Και είναι ιδιαίτερα αγαπητός, όπως και η σύζυγός του Ειρήνη Συρίμπεη η οποία ως γυναίκα και ως μάνα παιδιών με ειδικές ανάγκες είχε αποτελέσει σημείο αναφοράς για την κοινωνία των Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου