Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016


19.50: Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Πατρέων αναφέρεται στις δικές τους κινήσεις και στις απαντήσεις που πήρε: «Με συνοδεία περιπολικού της Αστυνομίας, συνεργείο της ΔΕΗ προχώρησε σήμερα σε διακοπή ρεύματος σε σπίτι που διαμένει άτομο με σοβαρά προβλήματα υγείας και με μηχανική υποστήριξη, στη συνοικία Αγίας Αικατερίνης, μια λαϊκή γειτονιά με οξυμένα προβλήματα.
Κατόπιν αιτήματος της οικογένειας και των γειτόνων η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη έκανε νωρίτερα σήμερα στον Διευθυντή Πωλήσεων της ΔΕΗ στην Πάτρα για να επανασυνδεθεί το ρεύμα τονίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν πρέπει κανένα λαϊκό σπίτι να μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
Ο αρμόδιος διευθυντής της ΔΕΗ ξεκαθάρισε στην εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής με απόλυτο τρόπο ότι οι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος είναι γενικότερη κυβερνητική πολιτική, αποτελεί απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΗ και ότι θα συνεχιστούν σε όλη την πόλη».
Έγινε και αυτό... Συνεργείο της ΔΕΗ, συνοδευόμενο από άνδρες της αστυνομίας έκοψε σήμερα το ρεύμα σε ηλικιωμένη, η οποία μάλιστα χρειάζεται μηχανική υποστήριξη με οξυγόνο, κάτι που για λειτουργήσει χρειάζεται απαραιτήτως ρεύμα!

Το περιστατικό έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, ενώ η ηλικιωμένη η οποία ζει στην Αγία Αικατερίνη, κλήθηκε να πληρώσει... 10.000 ευρώ, ποσό το οποίο δεν διαθέτει καθώς μοναδικό της έσοδο είναι μια μικρή σύνταξη. Με αυτή την σύνταξη η Ν.Μ. καλείται να συντηρήσει όχι μόνο τον εαυτό της αλλά και τα δύο ανήλικα εγγόνια της!

Σήμερα το πρωί, όταν εμφανίστηκε στην Αγία Αικατερίνη το συνεργείο της ΔΕΗ συνοδεόμενο από άνδρες της αστυνομίας, ξεσηκώθηκε όλη η γειτονιά. Παράλληλα ο γιος της πήγε στην ΔΕΗ για να διαμαρτυρηθεί, αλλά τελικά κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα όταν τα πνεύματα οξύνθηκαν.
 Σεπ 1 2016 - 7:48μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου