Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Πάτρα: Την πρώτη εμφάνισή τους στο κέντρο θα κάνουν τα άρματα!




Την πρώτη εμφάνισή τους στο κέντρο της Πάτρας θα κάνουν την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00 τα άρματα του Δήμου Πατρέων.
Τα άρματα θα κατευθυνθούν στην πλατεία Γεωργίου Α΄ μέσω της διαδρομής Γούναρη-Κορίνθου-πλ. Γεωργίου. Στην πλατεία Γεωργίου θα σταθμεύσουν για πολύ ώρα δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να τα θαυμάσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί τους.
Τα άρματα που θα εμφανιστούν στους κεντρικούς δρόμους και στην πλατεία Γεωργίου Α΄, θα είναι: «Βασιλιάς Καρνάβαλος», «Βασίλισσα», «Ο Πόλεμος των Ναρκωτικών», τα άρματα του Καρναβαλιού των Μικρών «Άρμα του Ποσειδώνα», «Πειρατικό Καράβι», «Ξαφνικά ένας Παπαγάλος» και το Μουσικό Άρμα.
Το μουσικό τόνο στην πλατεία Γεωργίου θα δώσει το 20μελές συγκρότημα κρουστών BlocoSwingueira. Το μουσικό σύνολο κρουστών BlocoSwingueira είναι ένα μουσικό σύνολο κρουστών που παίζει και χορεύει στους ρυθμούς της sambareggae από την Bahia της Βραζιλίας. Ο δυναμικός ήχος από διαφορετικούς τύπους κρουστών μαζί με τις εντυπωσιακές χορογραφίες δημιουργούν μια εντυπωσιακή οπτικοακουστική εμπειρία.
Ένα εκρηκτικό και μοντέρνο μείγμα ρυθμών, χορού και πολιτισμού από το BlocoSwingueira, που από το 2014 έχει συμμετάσχει σε πάνω από 30 φεστιβάλ και συναυλίες, μεταξύ των οποίων και στην περσινή Τελετή Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού.
Παράλληλα στις 19.30 στην πλατεία Γεωργίου θα ξετυλίγονται «Τα Καλύτερά μας» με την παρουσίαση των 20 τρίλεπτων θεαμάτων και από τις τρεις κατηγορίες: Παντομίμα, Σάτιρα, Χορευτικό, στο πλαίσιο του 52ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού.
Μια μοναδική νύχτα που θα κρατήσει αμείωτο το καρναβαλικό ενδιαφέρον.



(Πηγη:patrasevents.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου