Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Πιείτε νερό από την βρύση και γεμίστε τα μπουκάλια της ΔΕΥΑΠ!



Εκστρατεία ενημέρωσης  ξεκινά η ΔΕΥΑΠ προκειμένου να πείσει τους Πατρινούς να σταματήσουν να πίνουν εμφιαλωμένο νερό και να ξεκινήσουν να προτιμούν αυτό της βρύσης.
Η καμπάνια αυτή της Δημοτικής Επιχείρησης θα ξεκινήσει από την έκθεση της Westia 2017 που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα από την 1η έως τις 3 Απριλίου, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, εκεί όπου η ΔΕΥΑΠ θα έχει το δικό της περίπτερο.
Στο περίπτερο της ΔΕΥΑΠ, εκτός από την διανομή ενημερωτικού υλικού στους επισκέπτες, θα μοιράζεται και μία αδειανή φιάλη ενός λίτρου σε συσκευασία δώρου. Η φιάλη θα δίνεται στους επισκέπτες με σκοπό να την χρησιμοποιήσουν και να την γεμίσουν με νερό από την βρύση.
Έτσι, ο καταναλωτής θα μπορεί να έχει μια άποψη για το αν το νερό της βρύσης είναι καλύτερο από το εμφιαλωμένο. Η φιάλη, μάλιστα, που θα δίνεται θα έχει το σήμα της ΔΕΥΑΠ, αλλά και ένα ανοξείδωτο πώμα.
Ήδη το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ αποφάσισε για τον σκοπό αυτό την αγορά 6.000 γυάλινων μπουκαλιών και την εκτύπωση 90.000 διαφημιστικών εντύπων έναντι του ποσού των 13. 530 ευρώ.
Η ΔΕΥΑΠ που υποστηρίζει ότι το νερό της βρύσης είναι ελεγμένο και ποιοτικό θα προχωρήσει και σε άλλες παρεμβάσεις το ερχόμενο καλοκαίρι, μέσα στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας που πρόκειται να ξεκινήσει. Να σημειωθεί ότι το περίπτερο της ΔΕΥΑΠ στην Westia 2017 έχει δοθεί δωρεάν από τους διοργανωτές της έκθεσης.

(Πηγη:patrasevents.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου