Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Τέλος εποχής για το καφέ Oro Antico που έκλεισε οριστικά!Τέλος εποχής για μία από τις πιο γνωστές και παλιές καφετέριες του κέντρου της Πάτρας.
Ο λόγος για το καφέ Oro Antico που βρίσκεται σε μία από τις πιο εμπορικές γωνιές της Πάτρας, στην συμβολή των οδών Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου και όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία του στον χώρο της εστίασης, είχε δημιουργήσει τους δικούς του φίλους.
Ήδη συνεργείο απομάκρυνε τα αντικείμενα από το εσωτερικό του καταστήματος, ενώ αφαιρέθηκαν και οι πινακίδες που υπήρχαν στην καφετέρια. Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, τα αδέλφια Ρουμελιώτη, αποφάσισαν το κλείσιμο του μαγαζιού μετά το πέρας της καρναβαλικής περιόδου, αφού τα έξοδα ήταν μεγάλα.  
Είναι άγνωστο ακόμα αν η γωνία αυτή, που βρίσκεται σε ένα τα πιο κεντρικά σημεία της Πάτρας, αξιοποιηθεί και αν το κατάστημα νοικιαστεί και πάλι. Πάντως, μία ακόμα καφετέρια που αποτελούσε για χρόνια στέκι αρκετών Πατρινών κλείνει, κάτι που δείχνει ότι τα πράγματα είναι δύσκολα στον χώρο της εστίασης, ακόμα και για τα καταστήματα που βρίσκονται στον πιο εμπορικό δρόμο της Πάτρας, την Ρήγα Φεραίου.
Καταστήματα που μπορεί να δείχνουν ότι έχουν δουλειά, όμως έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά έξοδα κα μεγάλα ενοίκια.

(Πηγη:patrasevents.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου