Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Μητέρα τριών παιδιών και εργαζόμενη, σημαιοφόρος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου!



Ανάμεσα στους σημαιοφόρους των σχολείων, κατά την διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, ξεχώρισε μια 50χρονη γυναίκα.
Ο λόγος για την Γιώτα Γεωργοπούλου μαθήτρια του 3ου Εσπερινού Λυκείου Πάτρας που παρήλασε μαζί με τους υπόλοιπους αριστούχους μαθητές που τίμησαν την μεγάλη αυτή ημέρα του ελληνισμού και της ορθοδοξίας.
Η Γιώτα Γεωργοπούλου είναι μητέρα και εργαζόμενη, όμως η δίψα για μάθηση και γνώση, την οδήγησε πίσω στα θρανία, όπου όχι μόνο τα πάει αρκετά καλά, αλλά διαπρέπει, συγκεντρώνοντας την περασμένη χρονιά τον μεγαλύτερο βαθμό του σχολείου της.
Η 50χρονη γυναίκα που είναι μητέρα του Πατρινού δημοσιογράφου Χρήστου Ξάνθη και δύο ακόμα παιδιών, έχοντας την δική της οικογένεια, βάζει πλέον πλώρη για τις πανελλήνιες εξετάσεις, με στόχο να περάσει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και να γίνει φοιτήτρια.
Είναι μία ακόμα απόδειξη ότι όταν υπάρχει θέληση και οι ανάλογοι στόχοι, δεν υπάρχουν ούτε συμβιβασμοί, ούτε ημίμετρα και ούτε όρια ηλικίας. Όσο για τον γιο της αφού ανάρτησε την φωτογραφία με την μητέρα του από την παρέλαση, έγραψε το εξής σχόλιο: «Συγχαρητήρια μαμά μας να είσαι πάντα γερή και δυνατή. Και του χρόνου φοιτήτρια... !».

(Πηγη:patrasevents.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου