Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Τσίπρας, Κουτσούμπας, Βούτσης στα εγκαίνια του μουσείου «Νίκος Μπελογιάννης»Ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον εμφανίζουν τα εγκαίνια του μουσείου «Νίκος Μπελογιάννης» στην Αμαλιάδα της Ηλείας στις 12 το μεσημέρι σήμερα, με τον Περισσό να προσφέρει από το αρχείο του ΚΚΕ πλήθος υλικών για τον ήρωα του κόμματος. 
Στην εκδήλωση που διοργανώνεται από τον Δήμο Ήλιδας και τελεί υπό την αιγίδα της Βουλής, θα μιλήσουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που θα κάνει και τα εγκαίνια και οι Νίκος Βούτσης Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Κουτσούμπας, Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.
Είναι από τις σπάνιες φορές, αν όχι η μοναδική φορά, που ο Αλέξης Τσίπρας και ο Δημήτρης Κουτσούμπας είναι ομιλητές στην ίδια εκδήλωση και μάλιστα για ένα πρόσωπο που αποτελεί σημείο αναφοράς της αριστεράς και υπ’ αυτή την έννοια εμφανίζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο έμμεσος διάλογος των δυο ηγετών για μείζονα θέματα της χώρας και της αριστεράς.
Το μουσείο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στο πατρικό σπίτι του Νίκου Μπελογιάννη, που έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Ήλιδας.
(Πηγη:patranews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου