Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Οι PATRINISTAS καθαρίζουν την ακτή του Κάστρου ΡίουΟι Ομάδες Εθελοντισμού και ΕνεργοποίησηςPatrinistas, Gefyristas και το 6ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ρίου , σας καλούν την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, και ώρα 11:00 π.μ. στην Παραλία Κάστρου Ρίου (αρχή Γέφυρας ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ - Δυτική Προβλήτα) , να συμμετάσχετε στην Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία Let's do it Greece 2017 καθαρίζοντας την ακτή του. Καλούμε τα Σχολεία Α΄ Βάθμιας και Β΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης, τους Συλλόγους και τους κατοίκους της περιοχής, να υποστηρίξουν την δράση μας. Δηλώστε την συμμετοχή σας, στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο patrinistas@gmail.com !!!
Την δράση μας, που διεξάγεται στα πλαίσια του "Let’s do it Greece 2017", υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στηρίζει η Εταιρεία ΤΙΤΑΝ Α.Ε. και συγκεκριμένα το εργοστάσιο στο Δρέπανο Αχαΐας, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ, με παροχή - προσφορά υλικών υποστήριξης της δράσης και διοικητικής μέριμνας των συμμετεχόντων.

Το κίνημα Let’s do it Greece είναι μέρος του παγκόσμιου Let’s do it World στο οποίο συμμετέχουν 180 χώρες. Στην τελευταία δράση του Let’s do it Greece στις 17 Απριλίου 2016 συμμετείχαν πάνω από 67.000 εθελοντές, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν νέοι. Σε ετήσια βάση, διοργανώνονται εκδηλώσεις με στόχο οι εθελοντές να καθαρίσουν την χώρα τους συμβάλλοντας στη μείωση της ρύπανσης.
Το 2017 είναι η έκτη χρονιά που η Ελλάδα συμμετέχει σε αυτό το κίνημα φροντίζοντας για την προώθηση της περιβαλλοντικής συνείδησης εμπράκτως. Χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.
Δηλώστε την συμμετοχή σας, στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο patrinistas@gmail.com !!!
      ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ .... ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!
 ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 11:00 π.μ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΣΤΡΟΥ ΡΙΟΥ ​
(Πηγη:patranews.gr)