Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Πάτρα: Νέα «καρφιά» του Εμπορικού Συλλόγου προς τον Δήμο, με αφορμή το Καρναβάλι


Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Νέα «πυρά» από τον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας κατά του Δήμου Πατρέων με αφορμή το Πατρινό Καρναβάλι. Σε ανακοίνωση απάντηση στα όσα έχουν πει οι άνθρωποι του Δήμου, ο Εμπορικός Σύλλογος, αναφέρει τα εξής:
«Επανερχόμαστε σχετικά με τη συνεργασία του Δήμου σε σχέση με τις εκδηλώσεις του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών για το καρναβάλι, καθώς αναφέρθηκε ότι σχεδιάστηκαν εκ του προχείρου και δεν ενημερώθηκε ο Δήμος εγκαίρως.
1. Την Τσικνοπέμπτη ενημερώθηκε ο Πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού αναλυτικά από τον Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. του ΕΕΣΠ και κυκλοφόρησε Δελτίο Τύπου με το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων και σχετική αφίσα στα καταστήματα.
2. Τη Δευτέρα το πρωί παρέλαβε ο ίδιος ο Πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού, στα γραφεία του Συλλόγου, αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που ξεκινούσε από την Τρίτη 21/2/2017 με παράσταση Καραγκιόζη, την Πέμπτη με το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ…!!!, την Παρασκευή με την ορχήστρα ΠΑΤΡΕΥΣ και τον διαγωνισμό της Καρναβαλικής Βιτρίνας και την Δευτέρα την απονομή των βραβείων του διαγωνισμού. Διαβεβαίωσε δε ότι θα είναι και στην συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε στις 20/2/2017 στις 12.00 το μεσημέρι, χωρίς εν τέλει να παρευρεθεί.
Επομένως, οι δηλώσεις ότι «οι εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου έγιναν εκ του προχείρου» ή «ζητούσαν πράγματα τελευταία στιγμή» ή «μισή ώρα πριν…», δεν ισχύουν και προφανώς αποτελούν δικαιολογία για την δική τους στάση.
Τέλος, το ότι δεν έκαναν ελέγχους στους «φτωχούς μεροκαματιάρηδες», παράνομους, που πωλούσαν από πάνω σερπαντίνες και από κάτω «μπόμπες», έρχεται σε αντίθεση με το μήνυμα του Δημάρχου για Καρναβάλι χωρίς ουσίες και ποτά. Επίσης, οι μικρο-επιχειρήσεις και οι μικρο-επαγγελματίες είναι εδώ όλο τον χρόνο, πληρώνουν τα δημοτικά τέλη, τον ΦΠΑ κ.ά .

Η άρνησή σας για την πάταξη του παραεμπορίου και παράνομου ποτοεμπορίου έμμεσα βοηθάει το οργανωμένο οικονομικό έγκλημα σε βάρος των μικρών στεγασμένων επιχειρήσεων αλλά και όλων των φορολογουμένων».
(Πηγη:patrasevents.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου