Παρασκευή 6 Μαΐου 2016


Η μεγάλη βραδιά του "Πετράν" - Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Λεβεντάκου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤ.)

Η μεγάλη βραδιά του "Πετράν" - Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Λεβεντάκου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤ.)



Είχε κάθε λόγο να είναι συγκινημένος, την Τετάρτη το βράδυ, ο μεγάλος άσος του πατραϊκού ποδοσφαίρου (και όχι μόνο) Πέτρος Λεβεντάκος, που συνέδεσε αξεδιάλυτα το όνομά του με τη "χρυσή εποχή" της Παναχαϊκής, ενώ επέδειξε το ταλέντο του, ως παίκτης, αλλά και ως προπονητής, σε πολλές ακόμη ομάδες, της Αχαΐας και πέραν αυτής.
Κι αυτό διότι επρόκειτο για τη μεγάλη του βραδιά: αυτή κατά την οποία έγινε η παρουσίαση του αυτοβιογραφικού βιβλίου του (από τις Εκδόσεις «Πικραμένος»), «Πέτρος Λεβεντάκος, Το Δέκα το Καλό!».
Και φυσικά από μια τέτοια βραδιά δεν ήταν δυνατό να λείπουν αγαπημένοι συμπαίκτες, θαυμαστές και φίλοι μιας ζωής του Πέτρου Λεβεντάκου, που έλαμπε ολόκληρος από ευτυχία και δικαιολογημένα.
Η παρουσίαση έγινε στην Αγορά Αργύρη, από τον Παναγιώτη Παπαγιαβή (τ. νομαρχιακό και δημοτικό σύμβουλο κι επί χρόνια διοικητικό παράγοντα στον Α.Π.Σ. Πάτραι). Σύντομο χαιρετισμό απηύθηνε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, Νίκος Ράπτης, ενώ εξίσου σύντομη παρέμβαση έκανε και ο διευθυντής σύνταξης της «Π», Κωνσταντίνος Μάγνης. Παρέμβαση έκανε και ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος.
Όσο για τον... τιμώμενο, πέρα από την ευτυχία του για την παρουσίαση, αλλά και για τη συνάθροιση τόσων φίλων, δεν έκρυψε και την αγωνία του για το παρόν και το μέλλον της αγαπημένης του Παναχαϊκής, λέγοντας: «Είμαι πολύ συγκινημένος, σας ευχαριστώ όλους, δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση. Με συγκινήσατε πολύ. Και μακάρι όποιος μπορεί να κάνει κάτι για να αναγεννηθεί η Παναχαϊκή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου