Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Άγριες νύχτες στην Πάτρα - Βγάζουν μαχαίρια και λοστούς, έτσι για… πλάκα!


 Απανωτά τα επεισόδια, με τα συνεχή περιστατικά να ανησυχούν την τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Έχουν αγριέψει τα πράγματα στην Πάτρα, με ολοένα και περισσότερα επεισόδια να λαμβάνουν χώρα, με τους πρωταγωνιστές να βγάζουν από το… πουθενά μαχαίρια, λοστούς ακόμα και κατσαβίδια.
Τα επεισόδια γίνονται σε καθημερινή βάση. Δεν είναι μόνο τα μαχαιρώματα που έπεσαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στην οδό Γκότση από ομάδα νεαρών, με θύμα έναν 19χρονο που κατέληξε στο νοσοκομείο. Είναι και άλλα.
Την ίδια νύχτα, σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στην αστυνομία, άγνωστοι ξυλοκόπησαν έναν ηλικιωμένο ζευγάρι, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν.
Την περασμένη Κυριακή στην περιοχή της Αγυιάς, δύο άνδρες ξεκίνησαν να παίζουν ξύλο μεταξύ τους και τελικά βρέθηκαν μαχαιρωμένοι, με χτυπήματα από κατσαβίδια στο νοσοκομείο.
Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής του Σκαγιουπολείου την περασμένη εβδομάδα, οι άνθρωποι βγήκαν μέσα στη νύχτα στα μπαλκόνια τους, αφού ξύπνησαν από τις φωνές νεαρών που τσακώνονταν μεταξύ τους, στον στενό δρόμο μπροστά από τον χώρο του ιδρύματος.
Ένας από αυτούς έτρεχε αιμόφυρτος για να ξεφύγει χτυπημένος στο πρόσωπο από σιδερογροθιά, ενώ οι υπόλοιποι χάθηκαν στα γύρω στενά, ενώ στην Περιβόλα διαδραματίστηκε ένα ακόμα άγριο επεισόδιο, ανάμεσα σε δύο οδηγούς που τσακώθηκαν μεταξύ τους με τον έναν να βγάζει λοστό από το αμάξι του.
Τα περιστατικά αυτά φυσικά δεν σχετίζονται μεταξύ τους. Όμως όλα τους είναι παραδείγματα ότι τα πράγματα έχουν αγριέψει στην Πάτρα, με αρκετούς να έχουν τα νεύρα τους στην… τσίτα, μη διστάζοντας να βγάζουν για το παραμικρό όπλα.  

Τα κρούσματα αυτά έχουν ανησυχήσει την τοπική ΕΛ.ΑΣ. που τρέχει για να τα αντιμετωπίσει και να προλάβει καταστάσεις, χωρίς όμως πάντα να τα καταφέρνει αφού υπάρχει αύξηση παρόμοιων περιστατικών, ενώ το προσωπικό που διαθέτει είναι αριθμητικά ελλιπέστατο.

(Πηγη:patrasevents.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου