Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Συνελήφθη βιβλιοπώλης περι πνευματικής ιδιοκτησίας!!!

                           alt

Συνελήφθη στην Πάτρα, από Αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 40χρονος Πατρινός κατηγορούμενος για παράβαση του Νομού περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Πιο συγκεκριμένα οι Αστυνομικοί μετά από ανώνυμη καταγγελία εκδοτικής εταιρίας, πραγματοποίησαν έρευνα στο βιβλιοπωλείο που διατηρεί ο 40χρονος στη Πάτρα όπου βρήκαν οκτώ αντίτυπα βιβλίων τα οποία ο δράστης προόριζε για πώληση.

Επίσης σε έλεγχο που έκαναν οι Αστυνομικοί στην κεντρική μονάδα του ηλεκτρονικού υπολογιστή του καταστήματος βρήκαν αποθηκευμένα σε ηλεκτρονική μορφή άλλα 25 αντίτυπα βιβλίων. Τα οκτώ αντίτυπα βιβλίων και η κεντρική μονάδα του ηλεκτρονικού υπολογιστή κατασχέθηκαν.

Και αντί ρε ρεζίληδες και καραγκιόζηδες να πιάσετε κανένα έμπορο ναρκωτικών, κανένα πολιτικό που μας έχουν βουλιάξει μια Ελλάδα μέσα στο βούρκο (για να μην πω τίποτα χειρότερο), κάθεστε και πιάνετε μικροεπιχειρηματίες που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα;; Ότι όλα τα άλλα τα έχουμε λύσει στην Ελλάδα και το πρόβλημα που μας έμεινε είναι τρία αντίτυπα που έβγαλε ο ανθρωπάκος και πήγε να τα δώσει πιο φθηνά σε κόσμο που δεν μπορούσε να αγοράσει το κανονικό βιβλίο. Πνευματική ιδιοκτησία και χαζομάρες. Άντε γεια . . . Σας σιχάθηκα . . . Να δω ποιός δικαστής θα κατηγορήσει αυτόν τον άνθρωπο.

πηγή: http://www.achaianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου